Periyar

La reserva natural de Periyar, situada a 115km a l’est de Kottayam, a la frontera entre Kerala i Tamil Nadu, és un dels parcs més visitats de l’Índia. S’estén al llarg d’un territori muntanyós amb pics que arriben als 1.200 i 1.800m d’altitud. El cor del parc el constitueix l’embassament de Periyar, amb una extensió de 26km2 i 46m de profunditat màxima.

El parc inclou 305 km2 de bosc tropical de fulla perenne, 205 km2 de semiperenne i grans extensions de bosc caducifoli, prada i canyar, sobretot al voltant del llac. En aquesta reserva viu una gran varietat d’espècies animals; el més famós és el tigre, del qual tot just queden una vintena d’exemplars a tot el parc. Són animals molt difícils de veure; hi ha altres depredadors com el lleopard, el gos salvatge, l’ós pica-soques, el xacal i el gat salvatge. L’animal més comú és l’elefant; en el parc hi viuen més de mil exemplars.

Un altre animal del que hi ha molts exemplars és el gaur o búfal salvatge. Entre les espècies en perill d’extinció que habiten el parc hi ha el macaco de cua de lleó. Són molt comuns l’esquirol gegant i el porc espí. Al parc viuen també 181 espècies d’aus.

Sol·liciti el seu viatge

Altres ciutats a l’itinerari

Agra

Agra

Zones específiques

També els pot interessar:

Itineraris

Índia-FVF

Índia

en llibertat

Viatges

a mida

Informació

pràctica