Ruta de l’Índia del Sud 2019-02-20T10:16:26+02:00

Índia Sud i Fundación Vicente Ferrer

El viatge, dia a dia

1r dia. BARCELONA / MADRAS (Chennai)
Presentació a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1 a l’hora convinguda.
Sortida amb vol regular cap a Madras.

2n dia. MADRAS / Mahabalipuram-Kanchipuram / MADRAS
Arribada a Madras. Trasllat a l’hotel. Allotjament.
Esmorzar a l’hotel.
Al matí, excursió a Kanchipuram. Kanchipuram és una de les set ciutats santes de l’Índia. Situada a 71km  de Chennai, va ser capital del florent regne Payaba i més tard va conservar sota el domini Chola la seva hegemonia espiritual. L’interès de Kanchipuram no es limita només als seus temples; en aquesta ciutat també  s’elaboren de forma artesanal les magnífiques sedes amb què es confeccionen els saris més exclusius de tota l’Índia. Entre els nombrosos temples de la ciutat, coneguda com “la ciutat d’or dels mil temples”, es poden destacar: Kailashanatha Mandir, Vaikuntha Perumal Mandir i el Temple Jainista Tiruparutipuram.
Dinar al GRT Temple Resort a Mahabalipuram.
A la tarda, excursió a Mahabalipuram. Mahabalipuram és un poble de la costa de Coromandel, situada a 60km al sud de Chennai. La bellesa dels seus monuments (va ser declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO el 1984)  i la tranquil·litat dels seus espais naturals han fet d’aquest poblet un important destí turístic. Els temples rupestres són grutes esculpides en els massissos de granit que voregen una muntanya baixa situada a l’oest de la ciutat. Les seves magnífiques escultures són testimoni de la maduresa de les arts plàstiques en l’època de la sobirania payaba. L’obra cabdal d’aquests temples rupestres i una de les més rellevants de l’art indi de tots els temps és el baix relleu on es representa el descens del Ganga (el riu Ganges) també anomenat “la penitència d’Arjuna”.
Sopar i allotjament.

3r dia. MADRAS / TRICHY (Tiruchirapalli)
Esmorzar a l’hotel.
Al matí, visita panoràmica de Madras (Chennai).
Trasllat a l’estació de ferrocarrils, trajecte Chennai / Tiruchirapalli amb tren exprés, a les 14’15h/19’30h.
Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

4t dia. TRICHY / Tanjore / MADURAI
Esmorzar a l’hotel.
Al matí, visita de Tiruchirapalli, més coneguda com Trichy. És una ciutat situada 55km a l’oest de Thanjavir i a 162km al nord de Madurai sobre un penyal; constitueix un important nucli comercial i industrial. El seu major atractiu turístic el constitueixen els edificis disseminats per l’escarpat penyal que domina la ciutat antiga. Visitarem el Fort Seringham coronat pel temple Vinayak. A continuació, sortida cap a Tanjore. Dinar.
Visita del Temple Brahadeeswara. El gran llegat de la civilització Chola és el santuari Brihadishvara Mandir,  temple consagrat a Shiva. La seva construcció va durar set anys (1003 a 1010). El Nandi mandapa, que va ser afegit al segle XII, alberga al seu interior una escultura de Nandi (el toro de Shiva), realitzada en granit negre. Aquesta escultura s’ungeix diàriament amb oli, cosa que fa que brilli com si fos real. A continuació, sortida cap a Madurai per carretera, (160km).
Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

5è dia. MADURAI / PERIYAR
Esmorzar a l’hotel.
Al matí, visita de la ciutat de Madurai incloent el famós temple Meenakshi. Madurai, situada a la vora del riu Vaigai, és la ciutat més important de Tamil Nadu, després de Chennai i una de les més antigues de l’Índia del Sud. Madurai va ser durant segles la capital de la cultura tàmil.
Meenakshi Mandir és un temple dedicat a la figura protectora de Meenaksh i al seu espòs Sundareshvara (Shiva en l’encarnació del bell senyor), que s’alça al cor de Madurai i constitueix una de les majors obres d’arquitectura religiosa de l’Índia i el cim evolutiu de l’arquitectura gràvida, els inicis de la qual es remunten als austers santuaris rupestres de l’època payaba. En l’estil arquitectònic del temple es fa patent el gust per l’ornamentació barroca. Criden poderosament l’atenció els gopura (dotze torres ornamentals en total,  quatre assenyalant els punts cardinals, i vuit, de menors dimensions, entorn del santuari), literalment coberts de figures pintades de colors cridaners, una exhaustiva representació del panteó hinduista. El gopura més alt té 50m i es calcula que està decorat amb 1.500 escultures policromades. En el seu interior hi ha una escala estreta que puja fins a l’últim dels seus nou pisos, des d’on es contempla una magnífica vista del conjunt del temple. Passeig en rickshaw (tricicle) des del temple fins a l’hotel.
A la tarda, sortida de Madurai fins al Llac Periyar (137 km). Es realitzarà una parada en un poble dels teixidors.
Arribada i trasllat a l’hotel.
A la nit, demostració de cuina del sud de l’Índia i espectacle de danses.
Sopar i allotjament.

6è dia. PERIYAR / KUMARAKOM
Esmorzar a l’hotel.
Al matí, trasllat a un campament d’elefants on es pot assistir al bany d’aquests animals gegants i passeig a cavall d’elefants pel bosc / jardí d’espècies.
A la tarda, sortida del Llac Periyar cap a Kumarakom per carretera, visitant jardins de te i espècies en ruta (5-6 hores)
Arribada a Kumarakom i trasllat a l’hotel.
Temps lliure.
Sopar i allotjament.

7è dia. KUMARAKOM
Esmorzar a l’hotel.
Al matí, creuer pel llac Vembanad fins als famosos “backwaters” a Allepey. Aquest itinerari en vaixell permet gaudir d’un extraordinari paisatge. Llacunes immenses donen lloc a uns estrets canals quasi coberts per una gran quantitat de vegetació tropical (palmeres, manglars i una enorme varietat de plantes aquàtiques).
Després farem un passeig en “shikira” pels petits canals adjacents, a on podrem admirar més de prop la flora,  la fauna i els habitants d’aquest meravellós paisatge.
Tarda lliure per a massatges ayurvèdics a l’hotel.
Nota – els massatges ayurvèdics seran opcionals, mitjançant pagament directe.
Sopar i allotjament.

8è dia. KUMARAKOM / COCHIN (KOCHI)
Esmorzar a l’hotel.
Continuació del viatge cap a Cochin per carretera (70km, 2 hores)
Arribada a Cochin i trasllat a l’hotel.
A la tarda, visita de Cochin. Inclou l’església de Sant Francesc, el Palau Holandès i les famoses xarxes de pescar d’estil xinès. Kochi (Cochin), ciutat portuària, està situada a la costa del mar d’Oman. És el major nucli industrial i comercial de Kerala i, després de Mumbai, el segon port de la costa occidental índia. La ciutat es divideix en dues zones perfectament diferenciades: Ernakulam a l’est, en terra ferma, on s’agrupen la indústria i els centres comercials, i Kochi, la ciutat històrica, construïda sobre un promontori del mar d’Oman i unes quantes illes. La prosperitat de les seves relacions comercials va fer que des d’antic se la conegués com “la reina del mar d’Oman”. A més de ser el centre econòmic de Kerala, constitueix la seva major atracció des del punt de vista monumental i artístic. Conserva nombrosos vestigis del seu passat de ciutat cosmopolita.
Sopar i allotjament.

9è dia. COCHIN / Bangalore / ANANTAPUR  
Esmorzar a l’hotel.
Trasllat a l’aeroport, per al vol Cochin-Bangalore.
Trasllat de Bangalore cap a Anantapur per carretera (175 km, 4 hores aproximadament).
Allotjament a la Fundación Vicente Ferrer.

10è, 11è i 12è dia. ANANTAPUR.
Allotjament a la Fundación Vicente Ferrer.

13è dia. ANANTAPUR / BANGALORE
Trasllat a Bangalore.
Sopar en un dels hotels més propers a l’aeroport.
A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport internacional de Bangalore.

14è dia. BANGALORE / BARCELONA
Sortida de Bangalore amb vol destinació Barcelona.
Arribada a Barcelona a la Terminal 1.

FI DEL VIATGE.

Vull reservar el meu viatge!

Itinerari

India Sur y Fundación Vicente Ferrer
DIA 1
BARCELONA / MADRAS (Chennai)
DIA 2
MADRAS / Mahabalipuram-Kanchipuram / MADRAS
DIA 3
MADRAS / TRICHY (TIRUCHIRAPALLI)
DIA 4
TRICHY / Tanjore / MADURAI
DIA 5
MADURAI / PERIYAR
DIA 6
PERIYAR / KUMARAKOM
DIA 7
KUMARAKOM
DIA 8
KUMARAKOM / Kottayam i Allepey / COCHIN (Kochi)
DIA 9
COCHIN / Bangalore / ANANTAPUR
DIA 10 A 12
ANANTAPUR
DIA 13
ANANTAPUR / BANGALORE
DIA 14
BANGALORE / BARCELONA
Sol·liciti el seu viatge

Zones Específiques

Faci clic a la zona desitjada per obtenir més informació:

Tamil Nadu

Chennai (Madras)

Kanchipuram

Mahabalipuram

Tanjore

Tiruchiparalli

Madurai

Allepey

Kottayam

Periyar

Kochi

Karnataka

 • Mitja pensió durant tot el viatge
 • Guia acompanyant de parla hispana durant tot l’itinerari turístic
 • Categoria dels hotels mínim 4 *
 • Entrades a monuments i excursions
 • Trasllats aeroport-hotel-aeroport en destí
 • Tramitació del visat i entrega a domicili
 • Vol intercontinental i vols interns
 • Assegurança de viatge
 • Begudes als àpats
 • Dinar
 • Despeses personals i propines
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari

També els pot interessar:

Itineraris

Índia-FVF

Índia

en llibertat

Viatges

a mida

Informació

pràctica