Hotels de costa

Portem més de 20 anys treballant amb establiments de la costa catalana, especialment escollits per gaudir d’unes inoblidables vacances en família en el nostre país.

Aquí els presentem tres propostes que no els decebran, oferint-los una immillorable relació qualitat preu per relaxar-se i gaudir de l’estiu.

Hotel
MarBlau ***

Hotel Calella (Barcelona)

L’hotel Mar Blau de Calella es troba a 450m de la platja en una zona tranquil·la, però alhora molt a prop del centre comercial i les principals atraccions turístiques de la ciutat, per gaudir d’unes tranquil.les vacances en un ambient familiar. Disposa de dues piscines exteriors, jacuzzi, gimnàs i tallers per a nens, entre d’altres.

Reservar a Calella

Hotel
President ***

Hotel Calella (Barcelona)

L’hotel President és ideal per a unes vacances a la platja de Calella i amb fàcil accés als principals centres d’interès turístic de Catalunya, Barcelona, Montserrat, Girona i la Costa Brava. Té més de 2.000m2 de jardí amb piscines per a adults i nens. Un indret magnífic per gaudir d’uns dies d’esbarjo en família.

Reservar a Calella

Aparthotel
Marinada ***

Hotel Salou (Tarragona)

Complex turístic d’ambient internacional situat a la zona hotelera de Salou, a la Costa Daurada, a pocs minuts del centre comercial, el passeig de Jaume I, les platges i PortAventura. Consta d’hotel i apartaments amb completes instal·lacions i amplis espais. Un lloc agradable i tranquil per a les seves vacances.

Reservar a Salou