Contacti amb nosaltres

Pot fer-nos arribar els seus suggeriments i sol·licituds d’informació a través de les següents dades:

VIATGES STARTOUR

C/ Jovara 54 – 56
08370 – Calella (BARCELONA)
Tel. 93.766.15.00 – Fax 93.766.16.00
viatges@startour.cat

Qui som?

Tenim un equip entusiasta amb ganes d’ajudar-lo per a fer realitat els seus desitjos, i li podem oferir qualsevol destinació des de l’últim racó del món fins al poble més pròxim del nostre país.

Actualment ens hem especialitzat en l’Índia. Portem més de 20 anys treballant en aquesta apassionant destinació, oferint viatges organitzats en grup, pràcticament durant tot l’any, que cobreixen els punts més interessants d’aquest immens país. També preparem viatges a mida:  expliqui’ns les seves necessitats i li confeccionarem el viatge tal com vostè l’imagina!

Últimament hem inclòs la modalitat de “l’Índia en llibertat“, que és la fórmula per a viatjar individualment, però amb les necessitats bàsiques cobertes per la nostra organització.

Si està interessat en descobrir un nou món ple de llocs increïbles, paratges màgics, personatges i racons que el transportaran a un altre temps, no ho dubti: l’Índia és la seva destinació.

Els esperem per a ajudar-los!

Viatges Startour és una empresa de caràcter familiar que va néixer a principis dels anys 80 organitzant viatges per tota Europa amb la voluntat d’oferir un servei diferenciat i personalitzat als nostres clients. En la modalitat de circuits vam ser pioners en la fórmula del “tot inclòs”, accentuant d’aquesta manera la intenció d’oferir viatges sense sorpreses, en els quals el preu final és el mateix que es paga abans de sortir.

També vam ser innovadors amb l’assessorament personalitzat fent viatges a mida per a tots aquells que volien viatjar amb el seu cotxe particular. En aquella època Internet encara no existia i era molt important confeccionar els itineraris amb la màxima informació de les rutes, restaurants, hotels, llocs per a visitar, etc.

Ara tot això ha canviat i afortunadament amb un sol clic la informació ja és a l’abast de tots. El que no ha canviat en aquests anys és la nostra filosofia d’empresa, ni la predisposició d’oferir honestament el millor servei, estant sempre prop dels nostres clients, informant-los i assessorant-los en tot el que ens puguin sol·licitar.

Formulari

Si ho desitja, també pot contactar amb nosaltres a través del formulari:    VIATGES STARTOUR, S.A. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.


    Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: