Condicions generals web i de reserves

脡s important que Vost猫 llegeixi atentament les seg眉ents condicions generals d鈥櫭歴 de la Web i del proc茅s de contractaci贸 o reserva (les Reserves) de serveis d鈥檋ostalatge o allotjament vacacional (Serveis), perqu猫 estigui correctament informat i accepti tant les condicions d鈥檃cc茅s i navegaci贸 per la Web de startour.cat, com el termes i condicions que regulen la contractaci贸 dels Serveis oferts per:

Titular: VIATGES STARTOUR, S.A.

Domicili social: C/ Jovara 54-56, 08370, Calella (Barcelona)

NIF: A08629032

Registre Mercantil de Barcelona, Tomo 3965, Full 156,聽 N煤mero 41775, Inscripci贸 1陋

Tel猫fon: 937661500

Email: viatges@startour.cat

D鈥檃ra en endavant, 鈥淓L PRESTADOR鈥.

1.- Condicions generals d’煤s del portal

L鈥檃cc茅s per part de l鈥橴suari, d鈥檃ra endavant, 鈥渆l Portal鈥 o 鈥淲eb鈥 www.startour.cat, est脿 condicionat a la lectura pr猫via i acceptaci贸 d鈥檃questes CONDICIONS GENERALS D鈥櫭歋, o les que estiguin vigents en el moment de l鈥檃cc茅s. Si l鈥橴suari no estigu茅s d鈥檃cord amb aquestes condicions d鈥櫭簊, haur脿 d鈥檃bstenir-se d鈥檜tilitzar aquest Portal i d鈥檕perar en ell.

No obstant aix貌, l鈥檃cc茅s a determinats continguts pot trobar-se sotm猫s a determinades condicions particulars, que en tot cas seran mostrades pel PRESTADOR a l鈥橴suari, qui, en el seu cas, haur脿 d鈥檃cceptar-les de manera expressa.

Per la navegaci贸 pel Portal del PRESTADOR Vost猫 adquireix la condici贸 d鈥橴SUARI. La navegaci贸 pel Portal, suposa l鈥檃cceptaci贸 com a USUARI de les condicions d鈥櫭簊, sense perjudici de l鈥檃cceptaci贸 expressa per part de l鈥橴SUARI de les Condicions Generals de Contractaci贸, la pol铆tica de protecci贸 de dades, aix铆 com, en el seu cas, de les Condicions Particulars, que pogu茅s existir en relaci贸 amb la prestaci贸 dels serveis.

En qualsevol moment EL PRESTADOR podr脿 modificar la presentaci贸 i configuraci贸 de la Web, de la informaci贸 i documentaci贸 legal i dels serveis i continguts prestats, tot aix貌 de conformitat amb el que es disposa en l鈥檃rticle 126 i 126 bis del Reial Decret 1/2007 de 16 de novembre.

Condicions aplicables sobre els enlla莽os i links:

Tots els continguts en aquest Portal s贸n propietat del PRESTADOR, si b茅, en cas d鈥檈nlla莽os (鈥渓inks鈥) a altres p脿gines web gestionades per tercers, aliens al PRESTADOR, aquest no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en webs de tercers accessibles a trav茅s d鈥檃quests enlla莽os, ni la correcci贸 del seu contingut. En conseq眉猫ncia, EL PRESTADOR queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que puguin derivar-se de la utilitzaci贸 d鈥檃questes. No obstant aix貌, si l鈥橴suari tingu茅s coneixement efectiu que les activitats desenvolupades a trav茅s d鈥檃questes webs s贸n il路legals, haur脿 de comunicar-ho al PRESTADOR que procedir脿 a deshabilitar l鈥檈nlla莽.

Enlla莽os a altres p脿gines web amb destinaci贸 al Portal del PRESTADOR

La informaci贸 disponible en el Portal, i que no est脿 subjecta a un registre previ, 茅s accessible per als usuaris, si b茅 queda terminantment prohibida la seva explotaci贸 comercial o amb finalitats publicitaris. Tampoc est脿 perm猫s reproduir, distribuir, transmetre, adaptar o modificar, amb qualsevol eina o qualsevol mitj脿, ni els continguts d鈥檃quest lloc web ni el seu disseny.

Queda prohibit l鈥檃cc茅s al Portal per part dels menors d鈥檈dat. Si un menor acced铆s al Portal i/o es registr茅s en aquest, EL PRESTADOR presumir脿 que aquest acc茅s s鈥檋a realitzat amb l鈥檃utoritzaci贸 pr猫via i expressa dels seus pares, o representants legals, sense perjudici que el PRESTADOR pugui realitzar les comprovacions que consideri oportunes.

EL PRESTADOR no es responsabilitza de la veracitat de les dades de registre facilitades per l鈥橴suari. L鈥橴suari es compromet i 茅s l鈥櫭簄ic responsable que la informaci贸 facilitada al PRESTADOR sigui adequada, vera莽 i precisa.

Condicions d鈥櫭歴 del Portal

Seran d鈥檈xclusiva responsabilitat de l鈥橴suari l鈥檃cc茅s o la utilitzaci贸 del Portal amb finalitats il路legals o no autoritzats, i entre altres queda prohibit que l鈥橴suari realitzi les seg眉ents activitats:

Fer 煤s del Portal per a la instal路laci贸 o publicaci贸 de virus o programes o arxius perjudicials.

Fer 煤s del Portal de manera que pugui provocar danys, interfer猫ncies o defectes de funcionament en els sistemes inform脿tics del PROVE脧DOR.

Trencar les mesures de seguretat i/o autenticaci贸 del Portal i/o de qualsevol xarxa connectada a aquest. Registrar-se amb identitat falsa, suplantant a tercers i/o realitzar qualsevol activitat que pugui confondre a la resta d鈥檜suaris sobre la identitat origen d鈥檜n missatge.

Fer 煤s del Portal per a recollir dades de car脿cter personal d鈥檃ltres usuaris.

Impedir el desenvolupament adequat d鈥檜n esdeveniment, concurs, promoci贸 o qualsevol altra activitat que el PRESTADOR decideixi realitzar a trav茅s del Portal.

Saturar la infraestructura del Portal o els sistemes o xarxes del PRESTADOR, aix铆 com dels sistemes i xarxes connectats a aquest.

Fer 煤s del Portal de manera que pugui atemptar amb la bona fe, la Llei, la moral o l鈥檕rdre p煤blic.

Qualsevol de les actuacions dutes a terme per l鈥橴suari en aquest sentit donaran dret al PRESTADOR a exercir les accions legals oportunes per a defensar els seus drets i a eliminar i/o bloquejar el compte de l鈥檜suari, sense que aquest pugui sol路licitar cap indemnitzaci贸 per aix貌.

Responsabilitats i garanties de l鈥櫭簊 del Portal

El PRESTADOR declara que ha adoptat totes mesures necess脿ries que l鈥檈stat de la t猫cnica i les seves possibilitats li permeten, per a garantir el bon funcionament del Portal, i reduir els errors del sistema i garantir la m脿xima seguretat als Usuaris, per貌 no pot garantir els danys i perjudicis que causi a l鈥橴suari qualsevol persona que infring铆s les condicions que el PRESTADOR estableix en el seu Portal i/o les mesures de seguretat t猫cniques.

El PRESTADOR no garanteix als Usuaris la utilitat o rendiment de continguts del seu Portal.

EL PRESTADOR tampoc garanteix, en el seu cas, la licitud, fiabilitat, veracitat i utilitat dels continguts subministrats per tercers al seu Portal, garantint-la 煤nicament respecte als continguts publicats en el seu Portal.

Drets de Propietat Intel路lectual i industrial

El PRESTADOR 茅s titular i/o compta amb les llic猫ncies corresponents sobre els drets d鈥檈xplotaci贸 de propietat intel路lectual i industrial sobre el disseny i programaci贸 del Portal, aix铆 com sobre els continguts oferts en aquest. En cap cas l鈥檃cc茅s i/o navegaci贸 donar脿 dret a l鈥橴suari a servir-se de tals drets fora dels estrictament necessaris per a gaudir de la prestaci贸 del Servei d鈥檃cord amb les Condicions d鈥櫭歴.

Els continguts de la p脿gina web, aix铆 com els drets d鈥檃utor i de propietat intel路lectual de la mateixa, pertanyen al PRESTADOR o als seus prove茂dors de continguts. Vost猫 com a Usuari podr脿 accedir a la p脿gina web i imprimir una c貌pia dels continguts als quals accedeixi durant la seva visita per al seu 煤s personal, per貌 est脿 prohibit qualsevol altre 煤s del Portal i dels seus continguts, que pugui vulnerar els drets de propietat industrial i/o intel路lectual, i/o que pugui danyar o deteriorar el normal funcionament d鈥檃quest, els b茅ns o drets del PRESTADOR, o dels seus prove茂dors, o a la resta d鈥橴SUARIS o, en general, de qualsevol tercer.

Les refer猫ncies a marques, noms comercials o altres signes distintius, porten la impl铆cita prohibici贸 sobre el seu 煤s sense el consentiment expr茅s i per escrit del PRESTADOR i/o dels seus leg铆tims titulars.

Queden reservats tots els drets de propietat intel路lectual i industrial i sobre els continguts i/o serveis del Portal, i en particular, queda prohibit modificar, reproduir, comunicar p煤blicament, c貌pies, transformar o distribuir per qualsevol mitj脿 i sota qualsevol forma, la totalitat o part dels continguts del Portal per a prop貌sits p煤blics o comercials, si no es compta amb l鈥檃utoritzaci贸 expressa del PRESTADOR.

Si l鈥橴suari tingu茅s coneixement de l鈥檈xist猫ncia d鈥檃lgun contingut il路l铆cit, il路legal o contrari a les lleis o pogu茅s suposar infracci贸 de drets de la propietat Intel路lectual i/o industrial ho notificar脿 al PRESTADOR en la seg眉ent adre莽a de correu electr貌nic viatges@startour.cat.

2.-Condicions generals de contractaci贸

Les presents Condicions Generals han estat elaborades de conformitat amb el que s鈥檈stableix en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informaci贸 i Comer莽 Electr貌nic, la Llei 7/1998 sobre Condicions Generals de Contractaci贸, del Reial Decret legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, pel qual s鈥檃prova el Text Ref贸s de la Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complement脿ries, la Llei 6/2020 reguladora de determinats aspectes dels serveis electr貌nics de confian莽a, a la Llei de Turisme de Catalunya 13/2002, el Decret 75/2020 de turisme de Catalunya i altra normativa auton貌mica d鈥檃plicaci贸.

El PRESTADOR, informa que els tr脿mits per a efectuar les Reserves, s贸n aquells que es descriuen en les presents condicions generals, aix铆 com aquells altres espec铆fics que s鈥檌ndiquin en pantalla en aquest lloc Portal durant la navegaci贸, de manera que l鈥橴suari declara con猫ixer i acceptar aquests tr脿mits com a necessaris per a accedir als productes i serveis oferts en el Portal.

Tota informaci贸 proporcionada durant el proc茅s de contractaci贸 ser脿 emmagatzemada pel PRESTADOR, de manera que l鈥橴suari podr脿 tamb茅 emmagatzemar-la. Qualsevol modificaci贸 i/o correcci贸 de les dades proporcionades pels Usuaris durant la navegaci贸, haur脿 d鈥檈fectuar-se segons les indicacions incloses en el Portal.

2.1.- Objecte

Aquest document contractual cont茅 les Condicions Generals, la finalitat de les quals 茅s regular, tant la posada a la disposici贸 de la informaci贸, com les relacions comercials que sorgeixin entre el PRESTADOR, i el/els tercers Usuaris del Portal (鈥淐lients鈥), que realitzin Reserves de Serveis a trav茅s d鈥檃quest, no sent possible la contractaci贸 de cap Servei, sense la pr猫via acceptaci贸 de les presents condicions Generals.

Aquestes Condicions Generals romandran publicades en el lloc web a la disposici贸 dels Clients per a reproduir-les i guardar-les com a confirmaci贸 del contracte, podent ser modificades en qualsevol moment pel PRESTADOR, mitjan莽ant la publicaci贸 d鈥檃questes modificacions en el Portal startour.cat amb la finalitat que puguin ser conegudes pels Clients, sempre abans de la visita al Portal o a la realitzaci贸 de qualsevol Reserva. 脡s responsabilitat dels Clients llegir-les de manera pr猫via a la realitzaci贸 de qualsevol Reserva, ja que resultaran aplicables aquelles que es vagin a realitzar en el moment de realitzaci贸 de la Reserva.

Totes les Reserves realitzades a trav茅s del Portal, pr猫via identificaci贸 i autenticaci贸, a trav茅s del nom d鈥橴suari i contrasenya que fos subministrada, es consideraran v脿lidament realitzades pel Client i seran vinculants.

Les Reserves realitzades a trav茅s del Portal suposa l鈥檃cceptaci贸 com a Client, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents Condicions Generals, aix铆 com, en el seu cas, de les Condicions Particulars, que pogu茅s existir en relaci贸 amb la contractaci贸 d鈥檃questes. El Client ser脿 el responsable exclusiu de la cust貌dia i bon 煤s de les contrasenyes.

La realitzaci贸 de Reserves per part d鈥檜n menor d鈥檈dat que falsegi la informaci贸 en el registre, s鈥檈ntendr脿 realitzada sota la supervisi贸 i autoritzaci贸 dels seus pares, o representants legals.

L鈥檃cceptaci贸 d鈥檃quest document comporta que el Client:

 • Ha llegit, ent茅n i compr猫n l鈥檃qu铆 exposat.
 • L鈥檌dioma en qu猫 s鈥檋an redactat i celebrar脿 el contracte 茅s en llengua catalana.
 • 脡s una persona amb capacitat suficient per a contractar. Assumeix totes les obligacions aqu铆 disposades.

Aquestes condicions tindran un per铆ode de validesa indefinit, i romandran en vigor durant tot el temps que estiguin accessibles a trav茅s del Portal, i seran aplicables a totes les contractacions realitzades a trav茅s del lloc web, sense perjudici de les Condicions particulars que poguessin regir en el moment de la realitzaci贸 de la Reserva.

2.2.- Identitat de les parts contractants

S鈥檌nforma de les dades identificatives i de contacte del PRESTADOR de Serveis de la Societat de la Informaci贸 que opera en el portal startour.cat, (d鈥檃ra endavant, el Portal) la titularitat del qual 茅s de VIATGES STARTOUR, S.A. amb domicili social en C/ Jovara 54-56, 08370, Calella (Barcelona) NIF A08629032, amb tel猫fon d鈥檃tenci贸 al client 937661500 e mail viatges@startour.cat.

I d鈥檜n altre, el Client (o Usuari), registrat en el lloc web mitjan莽ant un 鈥淚dentificador de Client鈥 i 鈥渃ontrasenya鈥 que li haur脿 estat facilitada pel Client Al PRESTADOR, com a elements identificadors i habilitadors per a l鈥檃cc茅s als diferents Serveis oferts pel Portal. Igualment s鈥檌nforma que ser脿 necess脿ria la identificaci贸 de totes les persones que s鈥檃llotgin en l鈥檈stabliment, d鈥檃cord amb la normativa vigent.

2.3. Acc茅s al portal i proc茅s de contractaci贸 electr貌nica

L鈥檃cc茅s i consulta del cat脿leg dels Serveis publicats en el Portal: startour.cat, t茅 car脿cter lliure i gratu茂t, no sent necessari el registre dels usuaris.

EL PRESTADOR es reserva el dret de cancel路lar o si escau suspendre temporalment l鈥檃cc茅s al Lloc web, d鈥檃quells usuaris que mantinguin saldos deutors o impagats amb EL PRESTADOR o que no hagin acceptat les actualitzacions de les Condicions Generals.

2.3.1. Serveis oferts en el Portal

Tots els Serveis d鈥檋ostalatge seran oferts a trav茅s del Portal startour.cat i el PRESTADOR indicar脿 les caracter铆stiques del Servei, disponibilitat d鈥檃quest, preu complet, descomptes o opcions de finan莽ament aix铆 com la possibilitat d鈥檕ferir altres serveis relacionats o accessoris, que es facturaran en tot cas a part.

2.3.2. Proc茅s de Reserva.

La pre-reserva es realitzar脿 trucant al tel猫fon 93.766.15.00 o enviant un correu electr貌nic a india.valeria@startour.cat i facilitar:

 • Nom complet (tal i consta DNI/PASSAPORT) de les persones que desitgin al viatge.
 • Viatge i data desitjada.

Seguidament rebran un localitzador i les indicacions per completar la seva sol路licitud de reserva en el Portal www.startour.cat.

Una reserva no queda confirmada fins que s鈥檈fectu茂 el pagament del corresponent dip貌sit. Si als 5 dies de la data de sol路licitud no s鈥檋a efectuat el pagament del dip貌sit, s鈥檋a de fer una nova sol路licitud subjecta a la disponibilitat de les places en el moment en qu猫 es faci.

-No podem garantir la disponibilitat d鈥檋abitacions triples o individuals, aquestes s贸n sempre sota petici贸.

2.4.- Preu i forma de pagament

Els preus indicats inclouen:

 • Mitja pensi贸 durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant de parla hispana durant tot l鈥檌tinerari tur铆stic.
 • Categoria dels hotels m铆nim 4 *.
 • Entrades a monuments i excursions.
 • Trasllats aeroport-hotel-aeroport en dest铆.
 • Tramitaci贸 del visat i entrega a domicili.
 • Vol intercontinental i vols interns.
 • Asseguran莽a聽de viatge.

Els possibles increments per part de les companyies a猫ries en concepte de carburant o taxes s鈥檃plicarien com a suplement al preu del viatge.

Els preus estan calculats amb un m铆nim de 10 persones per grup. L鈥檕rganitzaci贸 es reserva el dret d鈥檃nul路lar el viatge en cas de no arribar a aquest nombre.

Aquests preus s贸n v脿lids fins el 30/09/2022, a partir d鈥檃questa data tots els viatges tenen suplement. Consulti鈥檔s.

Els preus dels viatges en grup a la FVF han estat calculats per a reserves fetes amb dip貌sit, fins a 61 dies abans de la sortida. La reserva es far脿 efectiva en abonar un dip貌sit de 300鈧 per persona. El bitllet s鈥檋aur脿 d鈥檈metre i pagar en el moment en qu猫 la companyia a猫ria informi de la data l铆mit d鈥檈missi贸. La difer猫ncia fins a la totalitat del import del viatge s鈥檋aur脿 de pagar 30 dies abans de la sortida.

Mitjan莽ant l鈥檃cceptaci贸 de les presents Condicions Generals de Contractaci贸, el client accepta rebre les factures derivades de la contractaci贸 dels Serveis del PRESTADOR en format electr貌nic. No obstant aix貌, en cas que el client desitgi la factura en format f铆sic (en paper), haur脿 de remetre un correu electr貌nic a la seg眉ent adre莽a viatges@startour.cat sol路licitant la factura en format f铆sic, identificant-se degudament i indicant el n煤mero de reserva del qual se sol路licita la factura en format f铆sic.

2.4.1. Forma de pagament

-Ingr茅s o Transfer猫ncia Banc脿ria: BANCO DE SABADELL 鈥 C/ Esgl茅sia 215 鈥 08370 Calella (Barcelona)

N煤mero de compte: ES85 0081 0102 8300 0195 3596 鈥 BIC: BSABESBBXXX

-Pagament per targeta de cr猫dit: Per a realitzar el pagament del dip貌sit de la reserva necessitarem el seu correu electr貌nic i seguidament rebr脿 un e-mail per fer el pagament mitjan莽ant targeta.

2.4.2 Mesures de seguretat

El lloc web utilitza t猫cniques de seguretat de la informaci贸 generalment acceptades a la ind煤stria, com ara SSL, dades introdu茂des en p脿gina segura, firewalls, procediments de control d鈥檃cc茅s i mecanismes criptogr脿fics, tot aix貌 a fi d鈥檈vitar l鈥檃cc茅s no autoritzat a les dades. Per a aconseguir aquests fins, el Client accepta que EL PRESTADOR obtingui dades per a efecte de la corresponent autenticaci贸 dels controls d鈥檃cc茅s. El PRESTADOR es compromet a no permetre cap transacci贸 que sigui o pugui ser considerada il路legal per les marques de targetes de cr猫dit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells.

2.5. Serveis addicionals

Ateses les especials condicions que en alguns casos es donen en els transports interns de l鈥櫭峮dia, l鈥檃g猫ncia organitzadora es reserva el dret de canviar l鈥檕rdre de visites o itineraris sempre que la situaci贸 aix铆 ho requereixi.

2.6. Pol铆tica de cancel路lacions

Segons disposa l鈥檃rticle 103.i de la Llei de Consumidors/Usuaris (RDL 1/2007) aquest contracte no 茅s aplicable el Dret de Desistiment del Consumidor/Usuari.

A partir de la data d鈥檈missi贸 del bitllet, la cancel路laci贸 del viatge comportar脿 el 100% del valor del bitllet ja em猫s, m茅s les despeses de cancel路laci贸 detallades a continuaci贸, si es el cas, aplicades a la resta de l鈥檌mport del viatge.

Feta la reserva i ateses les condicions especials de contractaci贸 d鈥檃quests viatges, la cancel路laci贸 podr脿 tenir una penalitzaci贸 en concepte de despeses de gesti贸 i cancel路laci贸 de serveis dels seg眉ents percentatges sobre l鈥檌mport total del viatge:

鈥 Entre 60 i 31 dies abans de la sortida: 10%.

鈥 Entre 30 i 21 dies abans de la sortida: 25%.

鈥 Entre 20 i 15 dies abans de la sortida: 50%.

鈥 Entre 14 i 01 dies abans de la sortida: 70%.

La cancel路laci贸 dins de les 24 hores abans de la sortida o la NO presentaci贸 a l鈥檃eroport representar脿 la p猫rdua de l鈥檌mport total del viatge.

2.7. Servei d’atenci贸 al client i postvenda

En el lloc web i a l鈥檈stabliment disposa de Fulles de reclamacions, que estan a la disposici贸 del Consumidor.

Qualsevol reclamaci贸 o consulta que el Client consideri oportuna o desitgi realitzar ser脿 atesa en horari d鈥檃tenci贸 telef貌nica: 937661500 i ser脿 atesa en la menor brevetat possible, podent-se realitzar a m茅s en qualsevol moment per correu electr貌nic o correu postal a les seg眉ents adreces:

Postal: VIATGES STARTOUR, S.A., C/ Jovara 54-56, 08370, Calella (Barcelona).

Mail: viatges@startour.cat.

2.8. Resoluci贸 de disputes

Conforme a l鈥橝rt. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissi贸 Europea facilita una plataforma d鈥檃cc茅s gratu茂t per a la resoluci贸 de conflictes en l铆nia entre el Client i EL PROVE脧DOR, sense necessitat de rec贸rrer als tribunals de just铆cia, mitjan莽ant la intervenci贸 d鈥檜n tercer, anomenat Organisme de resoluci贸 de litigis, que actua d鈥檌ntermediari entre tots dos. Aquest organisme 茅s neutral i dialogar脿 amb totes dues parts per a aconseguir un acord, podent finalment suggerir i/o imposar una soluci贸 al conflicte.

Enlla莽 a la plataforma ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Aix铆 mateix, si vost猫 no est脿 conforme amb qualsevol aspecte del Servei que no hagi pogut ser solucionat pel PROVE脧DOR, pot acudir si aix铆 ho desitja a les autoritats de consum.

2.9. For莽a major

EL PROVE脧DOR no ser脿 responsable per qualsevol incompliment degut a circumst脿ncies imprevistes o per causes fora del control del PROVE脧DOR incloent, per貌 no limitat als casos de for莽a major, disturbis, pand猫mies, embargaments, actes d鈥檃utoritats civils o militars, incendis, inundacions, accidents, vagues, tancaments patronals o l鈥檈scassetat de transport, instal路lacions, combustible, energia, m脿 d鈥檕bra o materials.

EL PROVE脧DOR no tindr脿 responsabilitat del possible incompliment o interrupci贸 del Servei, o d鈥檈ventuals limitacions d鈥櫭簊 en les instal路lacions per aquests motius, en la mesura en qu猫 es retardi o impedeixi per aquestes causes, i durant tot el per铆ode de temps en q眉esti贸.

2.10. Exoneraci贸 de responsabilitats

El PROVE脧DOR no pot garantir la continu茂tat t猫cnica del Portal, abs猫ncia de fallades o interrupcions del Lloc web ni que aquest estar脿 disponible o accessible el cent per cent del temps. Tampoc pot garantir l鈥檃bs猫ncia de virus o altres components nocius en el Lloc web o en el servidor des del qual se subministra.

L鈥橴suari 茅s la responsable del correcte comportament de tots els seus ocupants. En el cas contrari l鈥檈stabliment es reserva el dret a expulsar als ocupants de l鈥檃llotjament, sense dret a futures reclamacions ni a cap mena de compensaci贸.

2.11. Dissociaci贸 i suspensi贸 o rescissi贸 del contracte

Si qualsevol d鈥檃quests termes i condicions es consider茅s il路legal, nul路la o per qualsevol ra贸 inaplicable, aquesta condici贸 es considerar脿 separable i no afectar脿 la validesa i aplicabilitat de cap de les condicions restants.

EL PRESTADOR podr脿, sense previ av铆s, suspendre, restringir o tancar l鈥檃cc茅s del Client a la Web, 铆ntegrament o en part, per qualsevol ra贸 v脿lida, incloent, sense limitacions, quan el Client no compleixi o segueixi qualsevol de les obligacions establertes en aquest document o qualsevol disposici贸 legal, llic猫ncia, reglament, directiva, codi de pr脿ctiques o pol铆tiques d鈥櫭簊 aplicables.

Quan EL PRESTADOR exerceixi qualsevol dels seus drets o facultats sota aquesta Cl脿usula, tal exercici no perjudicar脿 ni afectar脿 l鈥檈xercici de qualsevol altre dret, facultat o recurs que pugui estar a la disposici贸 del Client.

2.12. Llei aplicable i jurisdicci贸

Aquestes condicions es regiran o interpretaran conforme a la legislaci贸 espanyola en all貌 que no estigui expressament establert. El PRESTADOR i el Client acorden sotmetre als jutjats i tribunals a Espanya del domicili del Client, si 茅s un consumidor, qualsevol controv猫rsia que pogu茅s suscitar-se de la prestaci贸 dels Serveis objecte d鈥檃questes Condicions. En cas contrari seran els jutjats i tribunals de l鈥檈stabliment.

Data d鈥檃ctualitzaci贸 06/04/2022

Tamb茅 els pot interessar:

Itineraris

脥ndia-FVF

脥ndia

en llibertat

Viatges

a mida

Informaci贸

pr脿ctica